Zoeken

zoek
iDEAL

Informatie

Opzet en uitvoering

Onze boeken zijn gebaseerd op de stap-voor-stap methode, waardoor cursisten/leerlingen in hun eigen tempo kunnen werken. In lessituaties betekent dit dat u als docent uw handen vrij hebt en hulp kunt bieden waar dat nodig is. Onze boeken hebben een overzichtelijke lay-out en zijn uitgevoerd met een spiraal en een stevige kaft. Daarnaast zijn onze boeken voorzien van een handige index.

Constante vernieuwingen

RoFo volgt de ontwikkelingen op de computermarkt op de voet door de uitgaven aan te passen aan de nieuwste ontwikkelingen. Zo leveren wij boeken voor alle programma's van Microsoft Office 2013 en Microsoft Office 2016. 

Eenheid

Wanneer u een boek van RoFo gebruikt, werkt u steeds op dezelfde duidelijke en overzichtelijke manier. Voor cursisten die meerdere programma's moeten leren, is dit de basis voor een succesvolle studie. 

Uw eigen boek op basis van RoFo lesmateriaal!

Doordat lessituaties verschillen, kan het voorkomen dat u in bestaande boeken van RoFo wijzigingen wilt aanbrengen. Bij RoFo bestaat die mogelijkheid! Samen met ons kunt u uw eigen boek samenstellen op basis van RoFo lesmateriaal.  Denk hierbij aan:  keuze van leerstof uit één of meerdere van onze boeken aanvullingen en/of aanwijzingen opnemen speciale leerstof voor u ontwikkeld uw eigen logo en/of naam in het boek uw eigen kaft met naam en/of logo Kosten voor een speciale uitgave De kosten van een speciale uitgave zijn bij gebruik van bestaand materiaal nauwelijks hoger dan die van de gewone RoFo boeken. Als voorwaarde stellen wij echter wel een afname van ten minste 50 boeken. Bij een kleiner aantal boeken geldt een toeslag.  Geïnteresseerd in uw eigen uitgave? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

aanmelden

Winkelmandje

Winkelwandje is momenteel leeg.

Nieuws

  • Het boek Werken met Forms en Sway is leverbaar!

  • Word Online, Excel Online en PowerPoint Online zijn leverbaar!

  • Word 2019, Excel 2019 en PowerPoint 2019 zijn leverbaar!

  • Basisschool: De uitgave Word, Excel, PowerPoint 2016 voor de basisschool is leverbaar.

  • De boeken CSE03 Tekstverwerking Word 2016 niveau 1 en 2 en niveau 3 en 4 zijn leverbaar!

  • Wanneer u een cursistencd of docentencd bestelt, wordt deze als downloadversie geleverd. U ontvangt van ons een brief met de code waarmee u de cd kunt downloaden.